Leje af musikinstrumenter

Lej dit musikinstrument med forkøbsret uden depositum


Udskriv eller se lejepriser pr. 1.10.2015 
    

 

Enkelt og billigt - Blæse og Strygeinstrumenter
Vores mål er at give alle musikinteresserede en chance for at opleve glæden ved at spille musik på et godt og nyt musikinstrument. Vi har i samråd med musiklærere og instrumentmagere udvalgt nogle gode instrumenter som opfylder de pædagogiske krav. Vi spiller selv på blæse- og strygeinstrumen-ter, og har derigennem erfaring med hvad betydningen af gode og velspillende instrumenter. Instru-menterne er prøvespillet og testet inden de udleveres med kasse og evt. relevant tilbehør og spille-klar.

I lejeperioden er inkluderet vedligeholdelse af instrumentet, dog er selvforskyldte skader ikke inkluderet. Hvis lejer ønsker at købe det lejede instrument, fratrækkes den allerede betalte lejepris, og maksimalt op til 6 måneders leje i købsprisen. Hvis man ikke ønsker at købe ved udgangen af den 6. lejemåned, kan lejer fortsætte lejen på ubestemt tid. Hvis Lejer efterfølgende vælger at købe instrumentet, er det maximalt 6 måneder leje der fratrækkes i salgsprisen.

 
Opgrader det lejede musikinstrument (kun gældende for strygerinstrumenter)
Hvis du ønsker at opgradere til et instrument på højere niveau fra Hertz Music A/S, kan du overføre op til 6 måneders indbetalt leje fra den igangværende lejeaftale. Dette beløb fratrækkes prisen på det nye lejeinstrument, jf. særligaftale på den nye opgraderingskontrakt.

 
Hvordan lejer jeg et instrument
Du kan enten komme ind i vores butik, hvor vi aftaler al det praktiske FIND OS HER, eller du kan udfylde den elektroniske lejeblanket nedenfor, for det instrument som du ønsker at leje. Inden du udfylder den elektroniske lejeblanket, skal du ført notere Nr. og Instrumentnavn på det instrument, som du ønsker at leje (det finder du nedenfor i Lejeprislisten), da det skal anføres i den elektroniske lejeblanket.


Vi vil herefter udarbejde en lejekontrakt, som du efterfølgende skal godkende. Når lejekontrakten er godkendt og underskreven, og du har indbetalt det aftalte lejebeløb samt oprettelsesgebyret, sender vi instrumentet til dig.

 

                        
Generelt for lejeaftaler
For nye indgåede lejekontrakter bliver der sammen med første betaling opkrævet et oprettelses- og administrtionsgebyr på i alt kr. 295,-.

Ønsker du at leje et musikinstrument, som ikke fremgår af nedenstående tabel, eller hvis du måtte have særlige ønsker for lejeperiode, kan du kontakte Morten Hertz på telefon 3121 3696 eller på e-mail morten@hertzmusic.dk.

 

Hertz Music ser frem til at kunne leje dig dit ønskeinstrument.

 

 
Du kan også printe lejepriser her  > LEJEPRISER